Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@horlogekorting.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

horlogekorting is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van een retour. Indien het product meer getest is dan nodig worden er schadevermindering kosten in rekening gebracht, Dit bedraagt meestal 30% van de aankoopkosten.

 

UPDATE RETOUR I.V.M. LOCKDOWN

I.v.m. de huidige maatregelingen wordt er van u gevraagd eerst contact op te nemen voor te retourneren. Dit i.v.m. de aanwezigheid van de retourafdeling.